Trek Hope 2023 Yhteislenkki­ РPyöräliike Lundberg

16. 9. 2023

Nyt on jälleen se aika vuodesta kun Trek Hope lähtee käyntiin. Tämän kunniaksi Pyöräliike Lundberg järjestää lauantaina 16.9. yhteislenkin jossa pääsemme hauskalla tavalla yhdessä auttamaan äärimmäisen tärkeän asian puolesta.

Arvomme kolme erillistä palkintoa heidän kesken jotka ovat lahjoittaneet ja osallistunut lenkkiin. Tästä voit tehdä suoran lahjoituksen yhdistykselle. Ennen lähtöä voit lahjoitusta vastaan lunastaa itsellesi kuvassa näkyvän rannekkeen, ja osallistuessasi mukaan lenkille, olet mukana arvonnassa!

 

Teemme kaksi yhteislenkkiä joista yksi on maastolenkki ja toinen on maantielenkki:

 

Maantielenkki: Cycling Academyn johtama
Maastolenkki: Samulin johtama

La 16. 9. 

10.30-10.45 Kokoontuminen pihalla ennen lähtöä. Tarjolla geelejä niitä tarvitseville. Katsomme  myös varusteet sekä rengaspaineet kuntoon. Rannekkeen ehtii vielä lunastaa lahjoituksella.
11.oo Molempien lenkkien lähtö myymälän pihasta, Santaniitynkatu 2, Kerava
12.30-13 Saapuminen takaisin myymälälle
13.oo Tarjolla sämpylöitä, mehua, kahvia, energiageeliä ja -juomaa etc. Viimeisten lahjoitusten tekeminen ennen arvontaa!
13-13.30 Arvonta ja palkintojen jako

Kenelle?

Molemmat lenkit ovat suunnattu nuorille ja aikuisille, ja ne suoritetaan maltillisella vauhdilla niin ett√§ kaikilla on mukava ja rento fiilis. Lenkit ovat p√§√§s√§√§nt√∂isesti luomupy√∂r√§lenkkej√§, mutta voit yht√§ hyvin tulla mukaan s√§hk√∂py√∂r√§ll√§si! Sinun EI tarvitse olla py√∂r√§ily pro osallistuaksesi, t√§rkeint√§ on ett√§ olet mukana. ūüôā

Muistathan my√∂s jakaa muillekin hyv√§√§ mielt√§si julkaisemalla kuvan tai tarinan lenkist√§si (ei kuitenkaan kesken ajonūüėČ) ja jakamalla sen some- kanaviisi. Muista tagata meid√§t @py√∂r√§liikelundberg ja k√§ytt√§√§ lis√§ksi tagia #trekhope.

 

Palkinnot:

Bontrager Dual Charger- lattiapumppu

Trek Rally WaveCel Mountain- kypärä

Trek Commuter Pro RT Flare RT- valosetti

Jos jostain syystä et ehdi mukaan yhteislenkille, ei hätää. Voit milloin tahansa vetää oman lenkkisi, ja otathan kamusi myös mukaan! Muistathan ikuistaa tämänkin kuvalla, tagata meidät ja käyttää tunnistetta #trekhope jotta voimme jakaa postauksesi eteenpäin.

Ei muuta kuin isolla porukalla mukaan tekem√§√§n hyv√§√§ yhdess√§! ‚̧ԳŹ