Kuinka tavoitat meidät parhaiten?

Ajokausi on nyt alkanut ja se näkyy luonnollisesti myymälässä. Monesti kuulemme kyselyä siitä miten meidät tavoittaa parhaiten kautena? Tässä siis suosittelemamme yhteydenottotavat joilla saat meidät parhaiten kiinni.

Piipahda käymään myymälässä

Tämä on luonnollisesti se paras tapa, koska myymälään saapuvat asiakkaat palvellaan aina ensimmäisenä. Myymälä saattaakin ruuhkautua arki- iltapäiväisin ja viikonloppuisin jolloin voit hetken aikaa joutua odottamaan jotta ehdimme luoksesi. Pyrimme aina palvelemaan kaikkia asiakkaita saapumisjärjestyksessä, joten odottele siis rauhassa vaikkapa tuotteisiin tutustuen, ja me palvelemme sinua heti kun on sinun vuorosi!

Laita sähköpostia

Sähköposti on varmin tapa tavoittaa meidän jos myymälässä käynti ei ole mahdollista. Tarkistamme aina tilanteen salliessa sähköpostit läpi, ja pyrimme vastaamaan niihin kahden päivän sisällä. Sähköposti on paras tapa esim. varata huolto pyörällesi, tai tarkastellaksesi tuotteen saatavuutta. Voit olla yhteydessä myös verkkokauppamme kautta löytyvällä yhteydenottolomakkeella, niin saat vastauksen sähköpostiisi.

Soita meille

Meillä kaikilla on puhelin taskussa, ja vastaamme siihen aina kun vain mahdollista! Erityisesti kevään ja kesän kiireisimpinä päivinä myymälä on kuitenkin tupaten täynnä ja silloin puhelimitse tavoittaminen ei välttämättä ole helppoa. Soitamme lähtökohtaisesti aina takaisin sopivan välin osuessa, mutta silloin kun puhelin saattaa soida satoja kertoja päivässä, emme välttämättä ehdi soittaa takaisinkaan. Jos et saa puhelimella vastausta, on yllä mainittu sähköposti parempi tapa olla yhteydessä.

Meille on aina ollut kaikkein tärkeintä laadukas, ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu. Olemme toimineet pyöräilyn parissa aina 1991 vuodesta asti, ja olemme kaikki sydämellämme tässä mukana. Olemme pieni yritys, mutta katsomme tämän eduksi, sillä tästä syystä olemme onnistuneet muodostamaan vahvan suhteen asiakaskuntaamme, ja tarjoamaan henkilökohtaista palvelua. Teemme siis kaiken jotta palvelisimme jokaista asiakastamme mahdollisimman hyvin. Siksi meille on äärimmäisen tärkeää että saat vastauksen kysymykseesi, mikä ikinä se onkaan, ja mitä kautta ikinä otatkaan yhteyttä!

Muistathan myös aina antaa sekä hyvää että rakentavaa palautetta toiminnastamme. Näin voimme kehittää toimintaamme entistä laadukkaammaksi.

Tarkemmat yhteystiedot löydätte tästä klikkaamalla

Mukavia pyöräilyretkiä

— Lundbergin porukka —