Joustavampi tapa maksaa ostoksesi

Voit maksaa ostoksesi kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden. Luoton voit hakea helposti kotona etukäteen tai tehdä hakemuksen paikan päällä liikkeessämme. Luotonantaja on Resurs Bank AB (publ.)

Hakeminen

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Luotonantaja on Resurs Bank AB.

Edut

Tilillä on monia etuja. Et maksa ostoksen teon yhdeyssä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon. Saata aina 30-60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Maksa valitsemassasi tahdissa - jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa.

Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen. Voit myös korottaa jo olemassa olevaa luottorajaasi saman hakemuksen kautta.

Täytä hakulomake tarkasti ja huomioi seuraavat asiat

Tarkista, että henkilötunnuksesi on oikein täytetty.

Tarkista, että puhelinnumero ja sähköpostiosoite ovat oikein.

Huomioi brutto- ja nettotulojen ero (brutto = ennen veroja, netto = verojen jälkeen).