Joustavampi tapa maksaa ostoksesi

Voit maksaa ostoksesi kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden. Luoton voit hakea helposti kotona etukäteen tai tehdä hakemuksen paikan päällä liikkeessämme. Luotonantaja on Resurs Bank AB (publ.)

Hakeminen

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä alla olevalla sähköisellä hakemuksella, matkapuhelimella lähettämällä viestin FILLARI numeroon 18311 tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Luotonantaja on Resurs Bank AB.

Edut

Käyttäessäsi Fillari-Rahoitusta saat ostoksille 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen. Voit myös korottaa jo olemassa olevaa luottorajaasi saman hakemuksen kautta.

Tili on jatkuva luotto, jota voit hyödyntää jatko-ostoihin. Saat myös uusissa ostoissa käyttöösi samat joustavat maksuvaihtoehdot. Maksettuasi luottosaldosi kokonaan takaisin, tili on kuluttomasti käytössäsi tulevia ostoksia varten.

Hae tiliä lähettämällä viesti FILLARI numeroon 18311

 

Täytä hakulomake tarkasti ja huomioi seuraavat asiat

Tarkista, että henkilötunnuksesi on oikein täytetty.

Tarkista, että puhelinnumero ja sähköpostiosoite ovat oikein.

Huomioi brutto- ja nettotulojen ero (brutto = ennen veroja, netto = verojen jälkeen).