Nopea toimitus kaikkialle Suomeen

Crescent Elast 20S 5-v 518wh 44cm, Musta

4599.00€
Elast on tavarapyörä joka näyttää ja käyttäytyy tavallisen sähköpyörän tavoin, mutta jonka kantama yltää 210 kg:aan asti. Hyödy sekä tavarapyörän käytännöllisyydestä että sähköpyörän mukavuudesta.
  • Tilaa netistä
  • Myymäläsaatavuus
  • Varastossa
1200€
ETU
Työsuhdepyörätilaus?
Valitse tämä maksutapa kassalla. Saatavilla myös leasing-edulla!
Maksa verkossa tililuotolla
loading

Lyhennä omaan tahtiin tai maksa kaikki kerralla ilman kuluja!

Lue lisää

Crescent Elast 20S on sähköpyörä jossa on extra suuri lastauskapasiteetti joka on mahdutettu kompaktiin kokoon. Siinä on kokonaispaino huimat 210 kg, joten voit kuljettaa sillä käytännössä mitä vain. Elast- pyörässä on kevyt ja longtail- mallinen alumiinirunko, joka tekee siitä tavallisen sähköpyörän oloisen ja tuntuisen, mutta jossa kantavuus on lähes sama kuin laatikkopyörissä. 

Tavarateline on suunniteltu kahden lapsen kuljettamista turvallisesti. Pyörässä on takapinnalta suojaava levy joka on kiinnitetty tavaratelineeseen. Tavaratelineeseen saa myös kiinnitettyä kaksi turvaistuinta, jos käytät mieluummin niitä. Elastiin saa lisävarusteiksi erilaisia sivulaukkuja ja koreja jotka ovat erityisesti suunniteltu longtail- mallia varten, ja ne toimivat näppärästi myös AVS- kiinnityksellä. Vaikka kuljettaisit pyörällä suuren määrän tavaraa, tai lapsia, vahva Shimanon EP6 moottori on suunniteltu erityisesti tavarapyörille. Se jaksaa tuottaa vääntöä varsinkin liikkeellelähdössä ja mäkisissä olosuhteissa. 

  • Shimano STEPS EP600 keskiömoottori
  • LCD näyttö, SC- E5000
  • 518 Wh:n integroitu akku
  • 2- haarainen teräksinen seisontatuki
Uusi tuotearvostelu

Ole ensimmäinen arvostelun kirjoittaja!

Arvostelemalla osallistut 50 euron lahjakortin arvontaan.

Asiakkaiden kysymykset
Ei vielä kysymyksiä.