Nopea toimitus kaikkialle Suomeen

Fox Kypärä Speedframe Pro Camo

174.90€
Fox Kypärä Speedframe Pro Camo BLK CAM - laadukas ja näyttävä maastopyöräilykypärä joka on suunniteltu ammattimaisten maastopyöräilijöiden panoksella. Se on ansainnut Virginia Techin parhaan arvosanan, 5 tähteä, kypäräluokitusohjelmassaan.
  • Tilaa netistä
  • Myymäläsaatavuus
Maksa verkossa tililuotolla
loading

Lyhennä omaan tahtiin tai maksa kaikki kerralla ilman kuluja!

Lue lisää

Fox Kypärä Speedframe Pro Camo on huippuluokan kypärä maastopyöräilyyn jossa yhdistyy suorituskyky ja upea ulkonäkö. Kypärä on valmistettu laadukkaasta polykarbonaatista ja sisusta koostuu Varizorb EPS- materiaalista, joka jakaa iskun voiman laajemmalle alueelle, vaimentaen iskuja tehokkaasti. Kypärässä on tämän lisäksi 360 Fit System joka mahdollistaa kypärän täydellisen säätämisen pään muotoon ja kokoon. 360 Fit System on helppokäyttöinen ja tarkka mekanismi joka optimoi istuvuuden ja mukavuuden.

Kypärän pinta on käsitelty UV- suojalla joka estää värin haalistumista ja kulumista. Kypärän kuviointi on camo-tyylinen joka antaa sille rohkean ja sotilaallisen ilmeen, personoiduilla väreillä jotka sopivat minkä tahansa pyörän kanssa. 3 asentoisen visiirin ansiosta kypärä sopii yhteen suojalasien kanssa. 

  • paino: 380 g (M- koko)
  • koko: S(51-55cm, M (55-59cm), L (59-63cm)
  • materiaali: polykarbonaatti (kuori), sisus (Varizorn EPS)
  • sertifikaatit: CPSC, EN 1078, AS/NZS 2063
Uusi tuotearvostelu

Ole ensimmäinen arvostelun kirjoittaja!

Arvostelemalla osallistut 50 euron lahjakortin arvontaan.

Asiakkaiden kysymykset
Ei vielä kysymyksiä.