Nopea toimitus kaikkialle Suomeen

SIS Energiageeli Beta Fuel+Nootropics Omena 60ml

3.50€
The Science in Sport Beta Fuel Dual Source Energy Gel + Nootropics antaa optimoidun 40 g hiilihydraattia yhdessä kätevässä isotonisessa polttoainelähteessä, minimoidulla GI- vaivojen aiheuttamaa epämukavuutta. Hiilihydraatit ylläpitävät optimaalista fyysistä suorituskykyä, kun taas nootropiinit ylläpitävät myös henkistä suoroituskykyä.
  • Tilaa netistä
  • Myymäläsaatavuus
Maksa verkossa tililuotolla
loading

Lyhennä omaan tahtiin tai maksa kaikki kerralla ilman kuluja!

Lue lisää

Energiageeli fyysiseen ja henkiseen tehoon. Koko kehon energialähteeksi suunniteltu Beta Fuel Dual Source energiageeli  + Nootropics yhdistää uuden hiilihydraattisuhteen Cognizin® Citicolinen kanssa, mikä auttaa sinua parantamaan suorituskykyäsi sekä henkisesti että fyysisesti. Se on optimoitu uudella 40 g hiilihydraattisuhteella 1:0,8, mikä tehostaa kehosi hiilihydraatin käyttöä, ja näin ollen tehosi nousevat.

Nootropiinit ovat ravintolisä jotka voivat parantaa tai ylläpitää kognitiivista suorituskykyä, kuten keskittymistä, luovuutta, motivaatiota, muistia ja niin edelleen. Beta Fuel Energy Gel yhdistettynä nootropiinien kanssa tarjoaa kestävyysurheilijoille loistavan energialähteen sekä keholle että mielelle. Fyysinen kestävyys vaatii vierelleen myös henkisen kestävyyden jotta suorituskyky on optimaalinen.

  • uusi 1:0,8  suhde korvaa aikaisemman 2:1 suhteen
  • maltodekstriinin ja fruktoosin 1:0,8 suhde lisää nautitun hiilihydraatin tehokkuutta 62%sta 74%:iin
  • 1:0,8 suhde välttää vatsan täyden olon

Kognitiivisuutta tehostaa entisestään: 200mg kofeiini, 1 g Tauriinia,  200 mg Theaniinia.

Uusi tuotearvostelu

Ole ensimmäinen arvostelun kirjoittaja!

Arvostelemalla osallistut 50 euron lahjakortin arvontaan.

Asiakkaiden kysymykset
Ei vielä kysymyksiä.