Nopea toimitus kaikkialle Suomeen

Crescent Elda 20S 10v

3299.00€
Oletko harkinnut aloittavasti työmatkapyöräilyn? Siinä tapauksessa Elda on juuri se oikea valinta sinulle. Hybridi sähköpyörä joka tarjoaa sinulle kaiken varusteltavuudesta sporttisuuteen. Astu sen satulaan, niin huomaat itse! Elda on täysin varusteltu 10 vaihteinen sähköpyörä alumiinirungolla, jossa urheilullinen runko ja 504 Wh:n akku luovan kyseisen sporttisen yhdistelmän. Joustohaarukka yhdessä leveiden renkaiden kanssa takaa pyörän sulavan liikkuvuuden kaikilla epätasaisilla pinnoilla, oli kyseessä sitten mukulakivet, soratie tai asfaltti.
 • Tilaa netistä
 • Myymäläsaatavuus
 • Varastossa
1200€
ETU
Työsuhdepyörätilaus?
Valitse tämä maksutapa kassalla. Saatavilla myös leasing-edulla!
Maksa verkossa tililuotolla
loading

Lyhennä omaan tahtiin tai maksa kaikki kerralla ilman kuluja!

Lue lisää

Ensikatsaus Crescent Elda 20S -pyörään

Kuvittele itsesi aamuauringon noustessa, valmiina päivän seikkailuihin kaupungin kaduilla. Edessäsi seisoo Crescent Elda 20S, hybridi sähköpyörä, joka yhdistää tyylikkyyden ja huippuluokan teknologian. Tämä sähköpyörä kaupunkiin on suunniteltu tekemään jokaisesta matkasta nautinnollisen, olipa kyseessä työmatka tai vapaa-ajan ajelu. Crescent Elda on täydellinen valinta kaikille, jotka etsivät luotettavaa ja tehokasta liikkumisvälinettä arjen jokaiselle tehtävälle.


Suorituskyky ja ajomukavuus

Crescent Elda 20S on varustettu huippuluokan Shimano Steps E6100 -keskimoottorilla, joka tarjoaa tasaisen ja tehokkaan avustuksen. Tämä tekee pyörästä ihanteellisen valinnan niin lyhyille kuin pitkille matkoille. Moottorin tuottama voima yhdessä kevyen alumiinirungon kanssa takaa miellyttävän ja vaivattoman ajokokemuksen. Pyörän suunnittelu on optimoitu tarjoamaan maksimaalista mukavuutta, olitpa sitten kaupungin kapeilla kujilla tai pidemmillä maantietaipaleilla.


Monipuolisuus ja käytännöllisyys

Elda 20S on todellinen hybridi sähköpyörä, joka soveltuu monenlaisiin ajotarpeisiin. Sen 10-vaihteinen Shimano Deore -vaihteisto mahdollistaa sulavan vaihteiden vaihdon, ja tehokkaat hydrauliset levyjarrut takaavat turvallisen pysähtymisen kaikissa olosuhteissa. Integroitu valojärjestelmä ja tukeva tavarateline lisäävät pyörän käytännöllisyyttä, tehden siitä loistavan kumppanin niin arkisiin asiointimatkoihin kuin pidempiin seikkailuihin.


Suunnittelu ja ulkonäkö

Crescent Elda 20S on saatavilla tyylikkäässä oranssissa värissä, joka erottuu edukseen ja kääntää katseita. Pyörän moderni ja sporttinen ulkonäkö yhdistyy käytännöllisiin yksityiskohtiin, kuten ergonomisiin kahvoihin ja säädettävään ohjainkannattimeen. Tämä tekee ajamisesta miellyttävää ja mukautuu ajajan yksilöllisiin tarpeisiin ja mieltymyksiin. Crescent on tehty Ruotsin Varbergissa ja ne ovat suunniteltu yli sadan vuoden ajan, nimenomaan pohjoisiin olosuhteisiin mitä meillä Suomessakin on. Crescent on tehty kestämään vuosia eteenpäin, ja siitä saa tosiaan luotettavan kumppanin. 


Ympäristöystävällisyys ja kestävyys

Valitsemalla Crescent Elda 20S teet myös ympäristöystävällisen valinnan. Sähköpyörä vähentää hiilidioksidipäästöjä ja edistää kestävää liikkumista. Crescentin sitoutuminen laatuun ja kestäviin materiaaleihin takaa, että pyörä palvelee sinua pitkään ja luotettavasti. Laadukkaat komponentit ja huolellinen viimeistely tekevät tästä pyörästä investoinnin, joka maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti.


Teknologia ja varustelu

Crescent Elda 20S sydän on Shimano Steps E6100 -moottori, joka on tunnettu kestävyydestään ja tehokkuudestaan. Moottori yhdessä 504 Wh akun kanssa tarjoaa pitkäkestoista ajonautintoa. Pyörän alumiinirunko on kevyt mutta kestävä, ja sen suunnittelu takaa optimaalisen ajomukavuuden. Tukeva tavarateline ja integroitu valo lisäävät turvallisuutta ja käytännöllisyyttä. Crescent Elda 20S on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat yhdistää tyylikkään muotoilun ja huippuluokan teknologian. Tutustu tarkemmin ja löydä oma sähköpyöräsi Crescent-verkkokaupasta.


Tekniset tiedot

 • Moottori: Shimano Steps E6100
 • Akku: 504 Wh
 • Vaihteisto: Shimano Deore, 10-vaihteinen
 • Jarrut: Hydrauliset levyjarrut
 • Runko: Kevyt alumiini
 • Näyttö: LCD- näyttö, SC-E6100
 • Valojärjestelmä: Integroitu LED- valo
 • Tavarateline: Tukeva ja käytännöllinen
 • Renkaat: Spectra Unda premium reflex
 • Kahvat: Ergonomiset ja mukavat
Uusi tuotearvostelu

Ole ensimmäinen arvostelun kirjoittaja!

Arvostelemalla osallistut 50 euron lahjakortin arvontaan.

Asiakkaiden kysymykset
Ei vielä kysymyksiä.