Nopea toimitus kaikkialle Suomeen

Fox Kypärä Speedframe Helmet

134.90€
Fox Speedframe on suunniteltu trailiajoon ja maastopyöräilyyn, ja se tarjoaa erinomaisen suojan pääsi ja aivojesi turvallisuudelle, samalla kuin se on mukava ja pysyy viileänä myös pidemmillä lenkeillä.
  • Tilaa netistä
  • Myymäläsaatavuus
Maksa verkossa tililuotolla
loading

Lyhennä omaan tahtiin tai maksa kaikki kerralla ilman kuluja!

Lue lisää

Kypärässä on MIPS- järjestelmä joka vähentää aivoätärähdyksen riskiä myös silloin kun isku tulee sivusuunnasta tai pyörivässä iskussa. MIPS- on lisäkerrros kypärän sisällä joka liukuu hieman iskun voimasta ja suojaa näin aivoja. Kypärässä on Fidlock SNAP- kiinnitys joka mahdollistaa kypärän nopean ja helpon kiinnittämisen ja irrottamisen  yhdellä kädellä. Fidlock SNAP on magneettinen lukko joka napsahtaa automaattisesti paikalleen ja aukeaa jälleen vetämällä.

Tässä sinulle kypärä jos etsit: tyylikästä ja modernia muotoilua joka on linjakas ja urheilullinen, ja jonka väriyhdistelmä sopii asuusi. Kypärän kokoa voi helposti säätää takana olevalla pyörällä joka tarjoaa optimaalisen istuvuuden. Kypärän sisus on pehmeää ja hengittävää materiaalia joka pitää pään viileänä ja kuivana samanaikaisesti. Loistava yhdistelmä tyylikästä turvallisuutta. 

  • paino: 360 g (S-koko)
  • Koko: S(51-55cm), M(55-59cm). L(59-63cm)
  • Materiaali: kuori = polykarbonaatti, sisus = EPS
  • Sertifikaatit: CPSC, EN 1078, AS/NZS 2063


Uusi tuotearvostelu

Ole ensimmäinen arvostelun kirjoittaja!

Arvostelemalla osallistut 50 euron lahjakortin arvontaan.

Asiakkaiden kysymykset
Ei vielä kysymyksiä.