Nopea toimitus kaikkialle Suomeen

Trek Checkpoint ALR 4

1579.00€ 1869.00€
Säästä 16%
30 pv alin hinta 1869.00€
Trek Checkpoint ALR 4 on monipuolinen gravel pyörä, joka tarjoaa kestävyyttä, mukavuutta ja suorituskykyä kaikissa olosuhteissa. Sen 300-sarjan Alpha Aluminium -runko, SRAM Apex 1x11 -voimansiirto ja laaja rengastila tekevät siitä täydellisen valinnan niin gravel-ajoihin kuin kaupunkipyöräilyyn. Tämä trek checkpoint pyörä on valmis viemään sinut uusiin seikkailuihin, olipa reittisi mikä tahansa
 • Tilaa netistä
 • Myymäläsaatavuus
1200€
ETU
Työsuhdepyörätilaus?
Valitse tämä maksutapa kassalla. Saatavilla myös leasing-edulla!

Tilaan samalla

yhteensopivat tuotteet

Maksa verkossa tililuotolla
loading

Lyhennä omaan tahtiin tai maksa kaikki kerralla ilman kuluja!

Lue lisää

Trek Checkpoint ALR 4:n selässä kaiken laiset seikkailut odottavat

Kuvittele itsesi ajamassa pitkin hiekkateitä ja nauttimassa luonnonrauhasta, kaikki tämä uudella Trek Checkpoint ALR 4 -pyörälläsi. Tämä gravel pyörä on suunniteltu viemään sinut minne tahansa, olipa kyseessä soratiet, maastopolut tai kaupunkiajot. Trek Checkpoint ALR 4 yhdistää kestävyyden ja mukavuuden, tarjoten täydellisen ajokokemuksen kaikissa olosuhteissa.


Luotettava ja vahva SRAM Apex -voimansiirto

Trek Checkpoint ALR 4 on varustettu SRAM Apex 1x11 -voimansiirrolla, joka tarjoaa laajan vaihdevalikoiman ja sujuvan vaihteenvaihdon. Tämä 11-vaihteinen järjestelmä on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja tarjoamaan luotettavaa suorituskykyä, olipa kyseessä sitten jyrkät mäet tai nopea maantieajo. Tämän pyörän vahva ja suosittu SRAM Apex -voimansiirto tekee tästä gravel pyörästä erinomaisen valinnan vaativaan käyttöön, sillä se tarjoaa juuri oikean määrän vaihteita jotta oikea vaihde löytyy aina nopeasti. 


Reagoiva 300-sarjan Alpha Aluminium -runko

Runko on valmistettu Trek’s 300-sarjan Alpha Aluminium -materiaalista, joka on suunniteltu kestämään monipuolista ajoa. Runko reagoi ohjaukseen nopeasti tehden pyörästä hauskan ja vakaan ajaa. Rungon sisälle on piilotettu kokonaan kaikki vaijerit, ja näin ollaan parannettu pyörän aerodynamiikkaa ja estetiikkaa. Piilotetut vaijerit eivät myöskään tule laukkujen tielle, ja tämä mahdollistaa monen laisten eri lisävarusteiden lisäämisen, kuten runko-, tanko- ja haarukkalaukut, mukaan lukien lokasuojat. Kaikki tämä ilman että vaijerit tulevat tielle. 


Laaja rengastila ja tehokkaat levyjarrut

Pyörän haarukan tilavuus tarjoaa runsaasti tilaa jopa 45c-leveille renkaille, mikä parantaa pyörän vakautta ja pitoa epätasaisilla alustoilla. Tämä tekee pyörästä erinomaisen valinnan gravel- ja maastoajoon, tarjoten luotettavaa suorituskykyä kaikissa olosuhteissa. Lisäksi pyörä on varustettu Tektro C550 -kaksimäntäisillä mekaanisilla levyjarruilla, jotka tarjoavat tehokkaan ja luotettavan jarrutuksen kaikissa olosuhteissa. 


Monipuolinen ja sopeutuva

Koska pyörä on varustettu niin monilla eri kiinnityspisteillä, on se erinomaisen valinta niin pitkille retkille kuin päivittäiseen kaupunkiajoon. Saat pakattua mukaasi kaikki tarvikkeet kunhan panostat oikean kokoiseen laukkuun. Pyörän progressiivinen geometria tarjoaa nopeaa ja ketterää käsiteltävyyttä samalla kun se pysyy vakaana ja hallittavana vaativissa laskuissa.


Tekninen Huippuosaaminen

Trek Checkpoint ALR 4 yhdistyvät tekninen huippuosaaminen ja käytännöllisyys. Bontragerin Tubeless Ready -vanteet tarjoavat paremman pidon ja mukavuuden, kun taas Bontragerin Elite Gravel -ohjaustanko on nimensä mukaisesti sovellettu gravel pyöräilyyn. Tämän lisäksi Blendr-yhteensopiva stemmi mahdollistavat lisävarusteiden kiinnittämisen suoraan ohjaustankoon, pitäen pyörän ulkonäön siistinä ja käyttäjäystävällisenä.


Tärkeimmät tekniset tiedot

 • Runko: 300 Series Alpha Aluminium
 • Etuhaarukka: kartioitua hiilikuituta
 • Vaihteisto: SRAM Apex 1, 11-vaihteinen
 • Jarrut: Tektro C550 kaksimäntäiset mekaaniset levyjarrut
 • Renkaat: Bontrager GR1 Team Issue, Tubeless Ready, 700x40mm
 • Rungon kiinnityspisteet: Laukkukiinnikkeet, tavaratelineen ja lokasuojien kiinnikkeet
 • Rengastila: Jopa 45c-renkaille
 • Paino: Noin 9.91 kg (koossa 56 cm)
 • Maksimi painoraja: 125 kg (sisältäen pyörän, ajajan ja kuorman)
Uusi tuotearvostelu

Ole ensimmäinen arvostelun kirjoittaja!

Arvostelemalla osallistut 50 euron lahjakortin arvontaan.

Asiakkaiden kysymykset
Ei vielä kysymyksiä.