Nopea toimitus kaikkialle Suomeen

Trek Rail 5 625 W Gen 3

4489.00€ 5729.00€
Säästä 22%
30 pv alin hinta 5729.00€
Rail 5 on aikaisempaa isommalla 625 Wh:n akulla, joka avustaa sinua mäen huipulle kuin oma hissisi. Se on varustettu samoilla korkealuokkaisilla komponenteilla kuin Trekin sähköttömät trail- pyörät, mutta tässä on toki lisänä Bosch moottori tuomaan lisäpotkua ajamiseen. Se on suunniteltu epätasaisessa maastossa revittelyyn, joten toivottavasti olet valmis. Rail 5 nimittäin on!
 • Tilaa netistä
 • Myymäläsaatavuus
1200€
ETU
Työsuhdepyörätilaus?
Valitse tämä maksutapa kassalla. Saatavilla myös leasing-edulla!

Tilaan samalla

yhteensopivat tuotteet

Maksa verkossa tililuotolla
loading

Lyhennä omaan tahtiin tai maksa kaikki kerralla ilman kuluja!

Lue lisää

Seikkailujen Aloitus: Trek Rail 5 625 W Gen 3

Kuvittele itsesi keskellä vehreää metsää, poluilla, jotka kiemurtelevat mäkien ja laaksojen läpi. Et ole yksin – sinulla on kumppanina Trek Rail 5 625 W Gen 3, joka vie sinut pidemmälle ja nopeammin kuin koskaan ennen. Tämä maastosähköpyörä on täydellinen valinta niin aloittelijoille kuin kokeneille polkupyöräilijöille, jotka etsivät luotettavaa ja tehokasta ajoneuvoa vuosikausiksi


Voimakas ja luotettava sähköavustus

Trek Rail 5 on varustettu tehokkaalla Bosch Performance Line CX -moottorilla, joka tarjoaa 85 Nm väännön. Tämä moottori on suunniteltu erityisesti maastosähköpyöriin, ja se tarjoaa tasaisen ja voimakkaan avustuksen jopa jyrkimmissä nousuissa. Moottorin ohjaamiseen käytetään Boschin LED Remote -ohjainta, joka on helppokäyttöinen ja mahdollistaa avustustason säädön lennosta. EMTB-tila mukautuu automaattisesti ajomaaston mukaan, tarjoten juuri sopivan avustuksen jotta se tuntuu edelleen luonnolliselta. Sinä voit vain keskittyä nauttimaan ajosta.


Innovatiivinen RIB-akkujärjestelmä

Trek Rail 5 625 W Gen 3 voimanpesä on aikaisempaa suurempi, 625 Wh RIB (Removable Integrated Battery) -akku. Tämä akku on suunniteltu integroitumaan saumattomasti pyörän runkoon, mikä ei ainoastaan paranna pyörän estetiikkaa vaan myös suojaa akkua kolhuilta ja lialta. Akun irrottaminen ja lataaminen on helppoa, mikä tekee pyörän käytöstä vaivatonta.


Huipputeknologiaa mukavuuden ja hallittavuuden parantamiseksi

Trek Rail 5 suunnittelussa on panostettu mukavuuteen ja ajettavuuteen. Pyörässä on ABP (Active Braking Pivot) -järjestelmä, joka parantaa jarrutustehoa ja pitää pyörän vakaana epätasaisessa maastossa. Mino Link -geometria mahdollistaa pyörän ajoasennon hienosäädön ajajan mieltymysten mukaan. Straight Shot -alaputki lisää rungon jäykkyyttä ja parantaa ohjattavuutta haastavissa maastoissa.


Erinomaiset ajo-ominaisuudet

Trek Rail 5 on varustettu hyvin pitävillä 2,6 tuuman renkailla, jotka tarjoavat erinomaisen pidon ja vakauden kaikissa olosuhteissa. Tämä maastosähköpyörä on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja tarjoamaan miellyttävän ajokokemuksen. Hinta-laatusuhteeltaan tämä pyörä on Trekin paras pitkäjoustoinen sähkömaasturi, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan niin päivittäiseen käyttöön kuin vaativiin maastoseikkailuihin.


Liitettävyys ja käyttömukavuus

Trek Rail 5en voi yhdistää Boschin eBikeFlow -sovellukseen, joka mahdollistaa pyörän asetusten hallinnan ja ajotietojen seuraamisen suoraan älypuhelimesta. Sovellus tarjoaa reaaliaikaista tietoa, kuten akun varaustason ja ajomatkan, sekä mahdollisuuden päivittää ohjelmistoa ja saada teknistä tukea.
Trek Rail 5 625 W Gen 3 yhdistää edistyksellisen teknologian ja huippuluokan suunnittelun, tarjoten unohtumattomia maastopyöräilykokemuksia. Tämä maastosähköpyörä on täydellinen valinta kaikille, jotka ovat kiinnostuneita pyöräilyalan kehittyvästä tekniikasta ja uusista innovaatioista, ja haluavat tutkia uusia reittejä ja nauttia ajamisesta täysin siemauksin.


Teknisiä tietoja


 • Moottori: Bosch Performance Line CX, 85 Nm vääntö
 • Akku: 625 Wh RIB-akkujärjestelmä
 • Ohjain: Bosch LED Remote
 • Renkaat: 2,6 tuuman leveät, hyvin pitävät renkaat
 • Jousitus: Pitkä joustomatka maastoajoon 160/150
 • Rungon geometria: Säädettävä Mino Link -geometria
 • Jarrut: Hydrauliset levyjarrut ABP-järjestelmällä
 • Alaputki: Straight Shot -alaputki lisää rungon jäykkyyttä
 • Liitettävyys: Bosch eBikeFlow -sovellus
 • Paino: Optimoitu kevyeksi mutta kestäväksi
Uusi tuotearvostelu

Ole ensimmäinen arvostelun kirjoittaja!

Arvostelemalla osallistut 50 euron lahjakortin arvontaan.

Asiakkaiden kysymykset
Ei vielä kysymyksiä.

Suosituksemme

Katso nämä yhteensopivat varusteet