Nopea toimitus kaikkialle Suomeen

Trek Rail 7 Gen 3

5289.00€ 6249.00€
Säästä 15%
30 pv alin hinta 6249.00€
Rail 7 on täysjousto maastopyörä pitkällä 160/150 joustomatkalla. Se on suunniteltu epätasaisessa maastossa revittelyyn, ja varustettu samoilla laadukkailla komponenteilla kuin perinteiset Trekin trail- pyörät. Siinä on tavallista parempi haarukka ja Shimanon voimansiirto sekä tehokas ja älykäs Bosch- älyjärjestelmä jossa on monta innovatiivista toimintoa. Jos sinua kiinnostaa maastopyöräily ja uusimmat innovaatiot, niin tässä on sinun pyöräsi.
 • Tilaa netistä
 • Myymäläsaatavuus
1200€
ETU
Työsuhdepyörätilaus?
Valitse tämä maksutapa kassalla. Saatavilla myös leasing-edulla!

Tilaan samalla

yhteensopivat tuotteet

Maksa verkossa tililuotolla
loading

Lyhennä omaan tahtiin tai maksa kaikki kerralla ilman kuluja!

Lue lisää

Seikkailu alkaa Rail 7:an satulassa

Kuvittele itsesi kiitämässä alas vuoristopolkua, tuntemassa tuulen kasvoillasi ja adrenaliinin virtaavan suonissasi. Trek Rail 7 Gen 3 on sähkömaastopyörä, joka tekee tästä unelmasta todellisuutta. Tämä täysjousto sähkömaastopyörä on suunniteltu tuomaan lisäpotkua seikkailuihisi, tarjoten erinomaisen suorituskyvyn ja mukavuuden maastossa. Trek Rail 7 on täydellinen valinta heille joilla on etsinnässä markkinoiden paras sähkömaastopyörä. 


Huipputeknologiaa ja kestävyyttä

Alumiinirunko: Trek Rail 7:n Alpha Platinum -alumiinirunko on kevyt ja kestävä, suunniteltu kestämään vaativia maastoja. RIB (Removable Integrated Battery) -järjestelmä tekee akun irrottamisesta ja asentamisesta helppoa, ilman työkaluja. Akun saa irti näppärästi vain avainta kääntämällä. Lisäksi Motor Armor -suojus suojaa moottoria kiviltä ja roskilta, lisäten pyörän kestävyyttä.


Bosch Performance Line CX -moottori: Rail 7 on varustettu Bosch Performance Line CX -moottorilla, joka tarjoaa 85 Nm vääntöä ja älykkään eMTB-tilan, joka säätää sähköavustuksen automaattisesti maaston mukaan. Tämä tekee pyöräilystä sujuvaa ja vaivatonta kaikissa olosuhteissa, mutta avustus tuntuu kuitenkin luonnolliselta. Melkein kuin pyöräilisit kokonaan omin voimin.


Täydellinen hallinta

RockShox-jousitus: Pyörän RockShox Domain RC -haarukka ja Deluxe Select+ RT -iskunvaimennin tarjoavat erinomaisen iskunvaimennuksen, tehden ajamisesta mukavaa ja hallittua myös teknisillä reiteillä. 160 mm etujousto ja 150 mm takajousto takaavat pehmeän ajokokemuksen. Pyörän rungossa on sisäänrakennettu RockShox Deluxe Select+ RT iskunvaimennin, joka vastaa pyörän takajoustosta. Mino Linkillä voit säätää pyörän geometriaa oman ajoasentosi tai ajotilanteen mukaisesti, jotta pyöräilykokemus olisi aina paras mahdollinen.  Mino Link auttaa tekee pyörästä monipuolisen ja mukautuvan eri ajotyyleihin ja maastoihin.


Pyörässä on tämän lisäksi hissitolppa valmiiksi asennettuna jotta voit yhden vivun väännöllä alentaa tai nostaa satulaa lennosta. Tämä on varsin kätevä rankassa maastossa missä jyrkkä alamäki voi vaihtua jyrkkään ylämäkeen. Alamäessä satulan haluaa alemmaksi jotta tasapaino pysyy, kun taas ylämäessä satula on hyvä olla korkealla jotta saat voimaa polkemiseen. Jotta voi alamäissä voi kulkea lujaa, on myös tärkeää että pysähtyminen on hallinnassa. Tämän takia pyörään on valittu asentaa nelimäntäiset hydrauliset jarrut, jotka takaavat tehokkaan pysäytyksen aina kun tilanne sitä vaatii. Hurjastele siis huoletta, sillä pyörä kyllä pysähtyy.


Älykäs ja yhteensopiva

Bosch LED Remote ja eBike Flow -sovellus: Bosch-älyjärjestelmän ansiosta voit hallita sähköavustusta LED Remote -ohjaimen kautta, jonka voi yhdistää suoraan eBike- sovellukseen joka puolestaan näyttää akun varaustason ja avustustilan suoraan puhelimen näytöltäsi. eBike Flow -sovellus mahdollistaa ajotietojen seuraamisen lisäksi moottorin asetusten muokkaamisen ja järjestelmäpäivitykset. Rail on halunnut pitä ohjaamon siistinä ja yksinkertaisena ja tästä syystä siitä on jätetty pois ohjaustankoon integroitu näyttö. 


Kestävä ja päivitettävä

Bontrager-komponentit: Pyörä on varustettu Bontragerin laadukkailla komponenteilla, jotka ovat tunnettuja kestävyydestään. 29-tuumaiset Bontrager Line Comp 30 -vanteet ja XR5 Team Issue -renkaat tarjoavat erinomaisen pidon ja kestävyyden, tehden ajamisesta sujuvaa ja turvallista.


Shimano-vaihteisto: Shimano SLX/XT 1x12 -vaihteisto tarjoaa laajan vaihdevalikoiman, joka sopii kaikkiin maastoihin. Tämä takaa sulavat ja tarkat vaihdot, tehden ajokokemuksesta nautinnollisen. Tämä vaihteisto on valittu pyörään sen takia että siinä ei ole liikaa vaihteita. Sopiva määrä vaihteita takaa sen että ajaja löytää aina sopivan vaihteen, eikä kaikki aika mene vaihteita vaihtamalla edes takaisin. 

Yhteenveto

Trek Rail 7 Gen 3 on sähkömaastopyörä, joka yhdistää huipputeknologian, kestävyyden ja ajomukavuuden. Sen kevyt alumiinirunko, tehokas Bosch-moottori ja laadukkaat RockShox-jousituskomponentit tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille, jotka etsivät paras sähkömaastopyörä. Olitpa sitten aloittelija tai kokenut pyöräilijä, Rail 7 tarjoaa suorituskykyä ja mukavuutta kaikissa maastoissa.


Teknisiä tietoja

 • Runko: Alpha Platinum -alumiinia
 • Haarukka: RockShox Domain RC, 160 mm jousto
 • Takaiskunvaimennin: RockShox Deluxe Select+ RT, 150 mm jousto
 • Moottori: Bosch Performance Line CX, 85 Nm
 • Akku: Bosch PowerTube 625Wh
 • Vaihteisto: Shimano SLX/XT, 12-vaihteinen
 • Jarrut: SRAM Code R, nelimäntäinen hydraulinen levyjarru
 • Renkaat: Bontrager XR5 Team Issue, 29x2.50”
 • Vanteet: Bontrager Line Comp 30, Tubeless Ready
 • Ohjainkannatin: Bontrager Rhythm Comp, 31,8 mm, nousu 15 mm
Uusi tuotearvostelu

Ole ensimmäinen arvostelun kirjoittaja!

Arvostelemalla osallistut 50 euron lahjakortin arvontaan.

Asiakkaiden kysymykset
Ei vielä kysymyksiä.

Suosituksemme

Katso nämä yhteensopivat varusteet